pressingvent-logosite
Ventilator industrial

About

‚Äč

PRESSING VENT SRL este o societate cu capital integral privat infiintata in anul 2011 si are ca obiect de activitate comercializarea utilajelor si materialelor necesare realizarii sistemelor de ventilatie cu aplicatii industriale sau domestice.

 

In cei 10 ani de existenta, compania a utilizat cu succes experienta si creativitatea sa, precum si noile tehnologii pentru a raspunde corespunzator tuturor exigentelor clientilor sai.

 

Colaborand cu furnizori de echipamente si materiale binecunoscuti in acest domeniu, societatea si-a propus sa asigure pentru produsele si serviciile oferite o calitate deosebita, precum si promptitudine in solutionarea cerintelor.

 

Prin pregatirea profesionala a consultantilor sai, PRESSING VENT SRL asigura toate informatiile necesare pentru alegerea adecvata a echipamentelor si, functie de solicitarile clientilor, poate oferi diverse combinatii de solutii.

 

PRESSING VENT ofera consultanta tehnica, utilaje si materiale pentru:

·       Ventilatie in domeniul industrial, inclusiv pentru cele cu medii speciale de lucru (antiex, mediu marin, sere si ferme);

·   Ventilatie pentru zona rezidentiala (apartamente, vile, etc), respectiv comerciala (sedii sociale de firme, hoteluri, clinici medicale, laboratoare);

·       Ventilatie pentru desfumare in caz de incendiu;

·       Ventilatie pentru cabine de vopsitorie piese de mobilier, piese auto, etc;

·       Ventilatie pentru bucatarii profesionale.